GRUP MERKEZİ

BELEDİYE ÖLÇÜLER VE AYAR MEMURLUĞUNDAN

İLAN

Belediyemiz Grup Merkezi Belediye Ölçüler ve Ayar Memurluğu hizmet bölgesinde ticaretle iştigal eden ve ellerinde mevcut her türlü Ölçü ve Tartı Aletlerini bulunduran Pazar yeri esnaflarımızın 3516 Sayılı Ölçüler ve Ayar Kanunun ilgili maddesi uyarınca süresinde beyanname vermeleri gerekmektedir.

Bu sebeple Ölçü ve Tartı Aletlerinin yıllık muayene ve damga işlemlerini yaptırmak isteyen mükelleflerin beyanname verme süresi 01 Ocak 2020 tarihinde başlayıp 28 Şubat 2020 günü mesai saati bitiminde sona erecektir.

Beyanname verme süresinde beyanname vermeyen ve yıl içerisinde Ölçü Tartı aletlerinin damga işlemlerini yaptırmayan mükellefler hakkında 3516 Sayılı Ölçüler ve Ayar Kanunun ilgili maddeleri uyarınca yasal işlem yapılacaktır.

İlçe esnafımıza ve ilgililere ilanen önemle duyurulur.