Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu Çubuk’u ziyaret etti.

ANASAYFAUlaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu Çubuk’u ziyaret etti.

Bakan Karaismailoğlu, Başkan Baki Demirbaş’tan ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ankara’nın Çubuk ilçesinde dikkat çeken bir görüşme gerçekleşti.
Belediyeyi ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş’tan planlanan ve yapımı süren proje hakkında bilgi aldı.
Ziyaret sırasında AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan da projeler hakkındaki görüşlerini dile getirdi.
Karşılıklı istişarelerin ardından Bakan Karaismailoğlu, Ak Parti İlçe Başkanlığınız ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.
Bakan Karaismailoğlu, Başkan Demirbaş ve beraberindekiler, daha sonra ilçede esnafları ziyaret ederek vatandaşların istek ve taleplerini dinlediler.
Ziyarette Çubuk Kaymakam Vekili Yenimahalle Kaymakamı Türker Çağatay, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ak Parti İlçe Başkanı Erhan Kuşçu, belediye meclis üyeleri ve bazı partililerde eşlik etti.