Çubuk’ta gençlik haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen bilimsel, sanatsal, kültürel, sportif faaliyetler ile konserlerin yer aldığı ‘Tam Gençlik Tam Festival’ düzenlenen konser ve kam etkinlikleriyle sona erdi.

İlçedeki okullar tarafından oluşturulan korolar, müzik grupları, yerel sanatçıların sahne aldığı ve son olarak sevilen sanatçılardan Bilal Sonses’in verdiği konserle izleyenleri coşturdu.

-‘’Kamp etkinliği festivale renk kattı’’

Festival etkinlikleri kapsamında gençlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Demirbaş, Çadır Kampı kurdu. Çubuk Kaymakamı Adem Keleş’in de eşlik ettiği kampta yüzlerce genç katılırken, gençler etkinlikte yakılan gençlik ateşi etrafında gitar eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Kampta Başkan Demirbaş ve Kaymakam Keleş, tecrübelerini paylaşarak, gençlere hayata dair tavsiyelerde bulundu.

İki günlük kamp süresince gençler için birçok aktivite düzenlendi. Enstrüman çalma, kitap okuma ve doğa yürüyüşü yapma gibi aktivitelerle gençler sınav stresinden de uzaklaşmış oldu.

Bir hafta boyunca gençlere yönelik çeşitli çalışmalar yaptıklarını anlatan Başkan Demirbaş, ‘’Biz sizlere yeni fırsatlar sunabilmek için her türlü çalışmayı yapıyoruz. Sizlerin başarısını artırmak adına gayret gösteriyoruz. Çubuk gençliğinin yakaladığı her başarı bizleri fazlasıyla gururlandırmaktadır. Gençler geleceğimiz, gözümüzün nuru, başımızın tacı. Kültürüyle, sanatıyla, eğitimiyle, gastronomisiyle, sporuyla, bilimiyle genç dostu Çubuk için hazırız’’ diye konuştu.

Başkan Demirbaş tarafından festivalde ulusal ve uluslararası spor müsabakalarında başarılı olan gençleri de onurlandırmak için ödüllendirdi.

DCIM101MEDIADJI_0029.JPG